Luister
muziek
26 januari 2024 - 11:14
Deel dit artikel:

Straten afgesloten voor carnaval: alles op een rij

In verband met de carnavalsoptocht op zondag 11 februari gelden van 09.00 tot 23.00 uur diverse verkeersmaatregelen. Maar ook in de andere kernen van gemeente Valkenswaard worden straten tijdelijk afgesloten.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Michael van Tol
Advertentie

De volgende straten worden tijdens de carnavalsoptocht in Valkenswaard voor alle verkeer gesloten (voetgangers uitgezonderd): Wilhelminapark, Emmalaan, Maastrichterweg (tussen Emmalaan en Markt), Peperstraat (tussen Markt en Maastrichterweg) Markt, Eindhovenseweg (tussen Dommelseweg en Oranje Nassaustraat), Beelmanstraat, Karel Mollenstraat-zuid, Frans van Beststraat, Leenderweg (tussen Europalaan en Markt).

De Markt is afgesloten tussen de Leenderweg en de Dommelseweg en de Peperstraat tussen de Markt en Peperstraat 2a, in verband met de Carnavals kermis van vrijdag 9 februari 16.00 uur tot en met maandag 13 februari 13.00 uur.

Afsluitingen in Dommelen

In verband met de opening van het carnaval in Dommelen is de Bergstraat afgesloten tussen de Brouwerijdreef en de Norbertusdreef op zaterdag 10 februari van 13.00 uur tot 18.00 uur.

In verband met de carnavalsoptocht in Dommelen is op maandag 12 februari van 15.00 tot 17.00 uur de Bergstraat afgesloten tussen de Brouwerijdreef en de Norbetusdreef.

Afsluitingen in Borkel en Schaft

In verband met de carnavalsoptocht in Borkel, zullen op dinsdag 13 februari tussen 13.30 en 17.30 uur enkele straten die aan het optochtparcours grenzen, afgesloten zijn. De optocht begint aan de Schafterekker en volgt de route: Schafterekker, Dorpsstraat, Sportparkdreef, Sportstraat, Dorpsstraat en eindigt op het Mgr. Kuijpersplein. Voor het doorgaande verkeer is er een omleidingsroute over de Bruggerdijk en Peedijk en vice versa ingesteld.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie