Luister
muziek
5 februari 2024 - 08:47
Deel dit artikel:

Dwangsommen en padelbanen: adviescommissie buigt zich over bezwaren ertegen

Op dinsdag 6 februari 2024 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende bijeen in een openbare hoorzitting.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Op de agenda staat de volgende zaken:

  • 19.20 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard waarbij werd besloten om een last onder dwangsom op te leggen met betrekking tot het plaatsen van een gaashekwerk.
  • 19.50 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college burgemeester en wethouders van Heeze-Leende waarbij werd besloten om een last onder dwangsom op te leggen in verband met het oprichten en in stand laten van een illegaal bouwwerk en de aanwezigheid van een of meerdere (licht)masten.
  • 20.20 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college burgemeester en wethouders van Cranendonck waarbij werd besloten om de gevraagde omgevingsvergunning voor het realiseren van twee padelbanen te verlenen.

Indien u van plan bent als toehoorder de hoorzitting bij te wonen dan adviseren wij u om uiterlijk op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241571). Dit omdat de agenda van de hoorzitting nog tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie