Luister
muziek
19 Juni 2024 08:16
Deel dit artikel:

Valkenswaard Volkoren in het centrum, met ook een Maarheezer zanggroep

Op zondag 30 juni kun je in het centrum van Valkenswaard er niet omheen, dan vindt het festival Valkenswaard Volkoren plaats. Tijdens dit festival worden er tal van optredens gegeven door lokale, regionale en zelfs internationale koren op verschillende locaties in het centrum. Het festival is gratis te bezoeken en begint om 13.00 uur. Ook een zanggroep uit Maarheeze doet mee.

valkenswaard24
  / Betaalde content
Advertentie

Na een aantal succesvolle edities organiseert Theater De Hofnar alweer de derde editie van het festival dat in het laatste weekend van juni honderden bezoekers naar het centrum van Valkenswaard trekt. Dit jaar kun je genieten van maar liefst achttien enthousiaste koren uit de regio, en voor het eerst doet er een kinderkoor mee. Op verschillende locaties in het centrum van Valkenswaard zullen de koren meerdere keren hun repertoire ten gehore brengen. Van de Markt en De Hofnar tot aan de Kerverij en de Statie. Pak gezellig samen een terrasje of struin tussen de optredens door diverse winkels af, want op deze laatste zondag van de maand is het ook koopzondag in Valkenswaard.

Deelnemende koren

De Valkenswaards koren KGZ De Volharding en Koor Camus zijn deze editie weer van de partij. Het festival trekt ook regionale en zelfs internationale koren; onder andere zanggroep ZingMares uit Maarheeze, Koor Invite uit Deurne, Overdagkoor Daytime uit Pelt, Les Suzettes uit Eindhoven en De Noorder Diva’s uit ’s-Hertogenbosch zullen meerdere optredens verzorgen. Dit jaar treedt er voor het eerst een kinderkoor op, dit is het jeugdkoor Atalenta. Met leden uit Leende, Leende-Strijp en Valkenswaard.

Programmaflyer

Ben je de programmaflyer ook al tegengekomen in Valkenswaard? De flyer van Valkenswaard Volkoren is op te halen bij Theater De Hofnar en bij de VVV. Hierin vind je informatie over de koren, speellocaties en tijden (programmawijzigingen voorbehouden). Alle actuele informatie kun je ook vinden op www.valkenswaard-volkoren.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie