Luister
muziek
04 Juli 2024 08:25
Deel dit artikel:

Vijfde editie Bourgondisch Cranendonck: baronie in teken van eten, drinken, muziek en gezelligheid

Genieten van een hapje, drankje en veel livemuziek. Komende zondag 7 juli toveren ze het grasveld naast kasteeltje Cranendonck weer om tot een heus festivalterrein. Van 12.00 tot 19.00 uur staat 'de baronie' in het teken van lekker eten en drinken, muziek en gezelligheid.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Er is een flink aanbod van bierbrouwers met allerlei speciaalbieren. Voor de wijnliefhebber is er keuze uit een ruim assortiment wijnen uit de regio. En er is weer een divers aanbod van bourgondische hapjes. Op het terrein bevindt zich ook een picknickweide, waar je kunt genieten van deze versnaperingen.

Ook de jonge Bourgondiër kan zich volop vermaken met onder andere springkussens, een ballonnenclown, snoepkraam, ranjatap en nog meer.

Geen festival zonder muziek. Tien liveacts, bestaande uit verschillende muziekgenres, zullen van zich laten horen. Verspreid over twee podiums zullen de diverse orkesten, popkoor en bands uit de regio de bezoekers vermaken met hun muziek. Met als afsluiter dit jaar de coverband Whalebone.

De entree bedraagt 2 euro (kinderen gratis) en speciaalbier- en wijnglazen zijn verkrijgbaar tegen borg. Houd de Facebookpagina van Bourgondisch Cranendonck in de gaten voor meer informatie over de deelnemende brouwerijen, eetkramen, en artiesten. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie