Luister
muziek
12 Juli 2024 14:28
Deel dit artikel:

Drukte op wegen verwacht door Bospop in Weert en startende vakanties

De ANWB verwacht komend weekend – vanaf vrijdagmiddag al – extra drukte op de (snel)wegen. Dat heeft onder meer te maken met de vakantie die starten in Midden-Nederland. Maar in onze regio ook omdat het festival Bospop plaatsvindt in Weert.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

De meeste vertraging is er vrijdagmiddag op de wegen ten zuiden van Rotterdam, in Noord-Brabant, richting de Veluwe en op de A2/A27 van Utrecht naar het zuiden.

Er zijn van vrijdag tot en met zondag een aantal grote evenementen in Nederland. Dat zijn North Sea Jazz Festival in Rotterdam en Bospop in Weert. Die zorgen voor een flinke toe- en wegstroom op de wegen eromheen. Op de A2 tussen Weert en Eindhoven wordt daarom ook drukte verwacht.

Vrijdag 12 juli sluiten de scholen in de regio Midden hun deuren. De files ontstaan vrijdag in eigen land al vanaf het middaguur. In het buitenland gaat het dit weekend vooral zaterdag knellen op de wegen. In het buitenland zijn dit weekend veel vakantiegangers onderweg. Zaterdag 13 juli staan er lange files op de Europese wegen richting het zuiden, meldt de ANWB.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie