22 augustus 2020 - 13:47
Deel dit artikel:

Na zonneschijn komt regen: Hittegolf ingeruild voor buien

Het is over met de hittegolf. Na dertien dagen is er een einde aan gekomen. En dus kijken we vooruit naar de komende week. Want de temperaturen die we de afgelopen twee weken meemaakten, gaan we nu even niet meer krijgen. Aanstaande zeven dagen mogen we vooral veel regen verwachten in gemeente Valkenswaard.

valkenswaard24 / - • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Via Weerplaza

Ook dit weekend blijft het naar verwachting niet droog in onze gemeente. Zon en stapelwolken wisselen elkaar af en er trekken wat buien over. De temperatuur stijgt tot 24 graden.

Komende week
De temperatuur zal aanstaande zeven dagen tussen de 20 en 23 graden schommelen. Niet veel kouder in ieder geval. De zon breekt wel door, maar er is altijd bewolking aanwezig. En dat kan ook omgezet worden in een bui. Het staat zo goed als vast dat het niet droog zal blijven. Er wordt regen verwacht op iedere dag. Dus leg je paraplu of poncho klaar als je op pad wilt gaan.

Weg warmte
Op termijn zien we de warmte niet terugkeren, meldt Weerplaza. De maxima blijven rond 20 graden en aanvankelijk is het wisselvallig. Er zijn signalen dat het later in de week minder onbestendig wordt en een tikkeltje warmer.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug