24 augustus 2020 - 14:47
Deel dit artikel:

Nazomer Expositie bij Atelier ARTistique in Heeze

Atelier ARTistique organiseert op zondag 30 augustus van 11.00 uur tot 16.00 uur haar Nazomer Expositie waarbij werken die de atelier deelnemers het afgelopen jaar gemaakt hebben, gepresenteerd worden.

valkenswaard24 / advertorial

De diverse onderwerpen en stijlen van de schilderijen laten duidelijk zien dat iedereen vrij is om te schilderen wat dicht bij hem of haar ligt.

Het atelier biedt iedereen de gelegenheid om te komen kijken en samen met de schilders over hun werken te praten. Onder het genot van een drankje en hapje bent u tussen 11 en 4 uur welkom.

Sociale contacten
Bij Atelier ARTistique wordt in groepsverband geschilderd, onder begeleiding, aan eigen vrij gekozen onderwerpen zodat iedereen de juiste ontspanning kan vinden in het schilderen met acryl of olieverf. Naast het schilderen geven de sociale contacten met de andere schilders in de Brabantse gastvrijheid van het atelier een ongedwongen sfeer. Ook worden gezamenlijke bezoeken aan tentoonstellingen en workshops georganiseerd. Een ontspannen manier om je creativiteit een boost te geven.

“Als je je veilig, prettig en vrij voelt, ontstaat de ruimte voor je eigen creativiteit” (Cara de Groof)

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug