Luister
muziek
25 november 2020 - 16:48
Deel dit artikel:

Geef de bieb cadeau en trakteer daarmee jezelf op een lokale verrassing

We zijn in deze tijden meer thuis en leven in een kleinere wereld. Boeken helpen je misschien om te ontspannen en ontsnappen. Zoals Lloyd Alexander ooit zei: “Blijf lezen. Het is één van de meest fantastische avonturen die je kunt beleven.” Daarom zet Bibliotheek De Kempen deze feestdagen lezen en leesplezier in de spotlight.

valkenswaard24
  / advertorial
  • Beeld - Bibliotheek De Kempen
Advertentie

Welke vriend, vriendin of familielid maak jij blij met een bibliotheek abonnement? Als je een van de eersten bent, krijg jij als waardering een lokale voucher ter waarde van 10 euro. Je hebt de keuze uit verschillende vouchers voor lokale organisaties en ondernemers. Je kunt al vanaf 35 euro een abonnement cadeau doen; een jaar lang eindeloos lees- en luisterplezier. Met een ruime collectie boeken, films, luisterboeken en e-books is er voor iedereen wat wils. Luister, lees, ontdek, ontwikkel, geniet van prachtige verhalen en profiteer van korting op allerlei activiteiten. Op www.bibliotheekdekempen.nl/geefdebiebcadeau vind je alle informatie.

Hart onder de riem
De Bibliotheek staat middenin de maatschappij en zoekt altijd de samenwerking met inwoners, organisaties en bedrijven. De maatschappij maken en houden we samen. Met deze actie wil de Bibliotheek haar partners en lokale ondernemers een hart onder de riem steken in deze bijzondere tijden.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie