Luister
Live
12 november 2021 - 15:55
Deel dit artikel:

Weekendweer: Wederom regen, maar misschien ook zon

Volgens Weerplaza staat er een wisselvallig weekend wat betreft het weer op ons te wachten. Het ziet ernaar uit dat het zaterdag gaat regenen, maar laten we hopen op zon op zondag.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Het begint al nat te worden in onze regio in de nacht van vrijdag op zaterdag. Er ontstaat bewolking en er kan lichte neerslag vallen. Lokaal kunnen er even later zelfs flinke buien ontstaan. Het is zelfs mogelijk dat daar ook onweer bij komt kijken. Als de zon al tevoorschijn komt, dan zal dat pas aan het einde van de zaterdag zijn. In Valkenswaard wordt het dan maximaal 13 graden Celsius.

Zondag

Zondag komen we onder invloed te staan van een sterk hogedrukgebied boven Scandinavië, legt Weerplaza uit. Door een flinke wind die op kan zetten, kan het daardoor behoorlijk fris worden, ook in Valkenswaard. Het is nog maar de vraag in hoeverre we de zon terug gaan zien, omdat er een flinke pak bewolking ontstaat boven Centraal-Europa. Dat komt langzaamaan onze richting in. De verwachting is dat het zondag maximaal 11 graden wordt in Valkenswaard en omgeving.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug