Luister
Live
7 januari 2022 - 09:44
Deel dit artikel:

Geldrop-Mierlo24 is dé nieuwe nieuwsapp en -site van Geldrop-Mierlo

Het laatste nieuws uit gemeente Geldrop-Mierlo vind je vanaf nu in de gratis mobiele app van Geldrop-Mierlo24. Het is een uitbreiding van de succesformule waar ook Cranendonck24, Heeze-Leende24, Gemert-Bakel24, Valkenswaard24 en Eindhoven24 onder vallen.

valkenswaard24
  / advertorial

Download de gratis app:
Apple | Android

In de gratis app en site vind je vanaf nu het allerlaatste nieuws en mooie verhalen over Geldrop-Mierlo. In de regio volgen al tienduizenden inwoners dagelijks het allerlaatste nieuws uit hun woonplaats. Op de website en app verschijnen 112-meldingen, berichten van inwoners, mooie verhalen, vacatures, overlijdensberichten en boeiende video’s. Ook via sociale media mis je daardoor niets:
- Facebook
- Instagram

Het platform beschikt over zowel een iOS- en Android-app én een radiostation. Oftewel: altijd binnen handbereik.

Tip ons

Een ander belangrijk punt: het is heel laagdrempelig. Via de handige ‘Tip ons’-knop op de website en app kan iedereen zijn of haar berichten delen. Dat kan gaan om aankondigingen van een evenement, een nieuwtje of een mooie foto die je hebt gemaakt. Geldrop-Mierlo24 is daardoor heel erg eenvoudig te benaderen en schenkt graag aandacht aan jouw bericht.

Mocht je interesse hebben naar de mogelijkheden om via Geldrop-Mierlo24 in the picture te komen met jouw bedrijf, neem dan contact op via redactie@geldrop-mierlo24.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug