Luister
Live
10 januari 2022 - 09:41
Deel dit artikel:

Droog en aangenaam weer deze week in Valkenswaard

De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in Valkenswaard. Overdag wordt het ongeveer 5 graden en 's nachts blijft de temperatuur rond de 0. Dit is de weersverwachting van komende week in een notendop.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Het wordt volgens Weerplaza namelijk een rustige weerweek. We krijgen namelijk droger weer voorgeschoteld. Dat heeft volgens het weerstation te maken met een hogedrukgebied boven Spanje en Portugal, dat de komende dagen richting Nederland trekt.

Maar het kan wel zo zijn dat we veel te maken krijgen met bewolking, waardoor het voor de zon lastig is om echt door te breken. Toch wordt het niet heel erg koud en winters weer. In de nachten kan het soms tot een graadje vorst komen.

Geen regen

Het ziet ernaar uit dat het voornamelijk droog zal zijn de komende week, zeker in de regio van Valkenswaard. 's Middags geeft de thermometer vaak een waarde rond 6 graden aan, meldt Weerplaza. Alleen dinsdag is het duidelijk killer met maxima tussen 3 en 5 graden. Het grootste deel van het land gaat dan schuil onder bewolking.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug