Luister
Live
15 januari 2022 - 15:49
Deel dit artikel:

Wat is jouw ervaring met Cure Afvalbeheer? Dat kun je nu laten weten

Cure Afvalbeheer - die verantwoordelijk is voor de afvalinzameling in de gemeenten Eindhoven, Valkenswaard en Geldrop-Mierlo - doet momenteel een onderzoek naar de ervaringen van de inwoners.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Freekje Groenemans

Wat zijn hun ervaringen? Wordt het afval goed ingezameld? Hebben inwoners problemen ervaren? Zijn zij, bijvoorbeeld, wel eens met Cure Afvalbeheer in contact geweest over een volle of kapotte container? Of hebben zij de afgelopen jaren de milieustraat bezocht? Je kunt deelnemen door op deze LINK te klikken. De enquête is in te vullen tot en met 28 januari.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. "Wij zouden het zeer waarderen als u uw ervaringen met ons deelt", zegt Cure. "Op basis daarvan kan de gemeente samen met Cure Afvalbeheer de inzameling van het afval verder vorm en invulling geven richting de toekomst."

Onderzoeksbureau

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau KplusV. "Er wordt zorgvuldig met uw antwoorden omgegaan. Antwoorden uit de enquête zijn niet terug te herleiden naar individuen. Individuele reacties worden ook niet gedeeld met Cure Afvalbeheer of de gemeenten. Wij werken daarmee conform de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug