Luister
Live
20 januari 2022 - 12:44
Deel dit artikel:

Nationale Voorleesdagen in Bibliotheek Valkenswaard

Tijdens de Nationale Voorleesdagen, van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari, zet de Bibliotheek Valkenswaard voorlezen aan dreumesen, peuters en kleuters in de schijnwerpers. Het Prentenboek van het jaar ‘Maar eerst ving ik een monster’ en de andere negen prentenboeken uit de top-10 staan centraal in deze campagne.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Kom je tijdens de Nationale Voorleesdagen samen met jouw kindje naar de Bibliotheek? Doe dan mee aan de quiz over de prentenboeken top-10 en wie weet winnen jullie een leuke prijs. Je kunt de quiz op ieder moment dat de Bibliotheek open is doen, in alle vestigingen van Bibliotheek De Kempen.

Tijdens deze dagen lezen ze ook voor in de bibliotheken. In Bibliotheek Valkenswaard kun je op woensdag 26 januari de hele dag binnen lopen om te luisteren naar de mooiste prentenboeken. Bijvoorbeeld hét prentenboek van dit jaar ‘Maar eerst ving ik een monster’.
Op vrijdag 28 januari wordt er opnieuw de hele dag voorgelezen, maar dan specifiek gericht op peuters (2 tot 4 jaar). Dit bijvoorbeeld door het lezen van het boek ‘Vos gaat een stukje rijden’.

Biebjuf Ardy

Ook is het mogelijk om online aan te sluiten bij een mooi verhaaltje voor het slapengaan, voorgelezen door biebjuf Ardy. Dit gaat gebeuren op dinsdag 1 februari om 18.20 uur. Meld je vooraf aan via de website en ontvang tijdig de link naar het online voorlezen.

Cadeautje

Tijdens de Nationale Voorleesdagen krijgen peuters en kleuters die zich inschrijven voor het gratis jeugdlidmaatschap, een leuk welkomstcadeautje (zolang de voorraad strekt). Inschrijven kan bij elke vestiging of via bibliotheekdekempen.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug