Luister
muziek
24 juni 2022 - 15:48
Deel dit artikel:

Nieuwe N69 wint Betonprijs in categorie Duurzame bouw

De Nieuwe N69 is gekozen tot winnaar van de Betonprijs 2021, in de categorie Duurzame bouw. De jury van de Betonvereniging geeft aan: "De inzet te waarderen om duurzaamheid op velerlei wijzen in dit project vorm te geven. Zowel bij de bouw, met een lage CO2-uitstoot, tijdens de energieneutrale gebruiksfase en wat betreft de leefomgeving, met aandacht voor landschap, natuur en recreatie."

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Boskalis
Advertentie

Een mooie erkenning voor dit bijzondere en duurzame project, dat in opdracht van provincie Noord-Brabant is gerealiseerd door Boskalis Nederland.

De prestigieuze prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan toonaangevende projecten in de betonbouwsector om de kennis en kunde in de hele Nederlandse betonsector te vergroten. Deze projecten zijn een voorbeeld van onder meer intelligente, verantwoorde, toekomstgerichte, waardevolle en inspirerende toepassingen van het materiaal beton.

Meerdere prijzen

De ‘groenste weg van Brabant’ werd eerder al beloond met de Duurzame Parel. Een prijs van de GWW-sector voor bouwprojecten die zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid. En de internationale landschapsarchitectuurprijs LILA Award in de categorie infrastructuur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie