Luister
muziek
5 augustus 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Werkzaamheden bij kruising Valkenswaardseweg, maar weg blijft toegankelijk

Vanaf 5 september wordt tussen Valkenswaard en Waalre gestart met de werkzaamheden ter hoogte van het kruispunt Valkenswaardseweg, Vlasrootlaan en Gagelhof. De Valkenswaardseweg is tijdens de werkzaamheden in deze fase bereikbaar voor alle verkeer in beide rijrichtingen.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Het verkeer wordt hier over één rijstrook geleid met behulp van verkeerslichten. Plan tijdig je vertrek in; tijdens piekmomenten kunnen wachtrijen ontstaan.

Den Ouden Aannemingsbedrijf B.V. werkt momenteel aan de nieuwe inrichting van de Eindhovenseweg. De totale werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Bekijk de de gefaseerde planning op de website van Duurzaam door Waalre.

Volledig afgesloten

De kruising is van 5 september tot en met 3 oktober 2022 volledig afgesloten. Voor bestemmingsverkeer is een omleidingsroute ingesteld via de Merenstraat (gedeeltelijk onverhard).

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven over de werkzaamheden, omleidingen, afsluitingen en updates? Download dan de BouwApp op je telefoon of tablet of ga naar de website van de BouwApp en kom niet voor verrassingen te staan. Ook kun je via de BouwApp direct met de aannemer in contact komen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie