Luister
muziek
17 september 2022 - 09:56
Deel dit artikel:

Koninklijke Fanfare Philharmonie zet wondere wereld centraal in De Hofnar

Het fanfareorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende keert op zondagmiddag 2 oktober terug naar Theater De Hofnar in Valkenswaard.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Op deze middag nemen ze je mee in een muzikale reis om de aarde en door de ruimte met het concert 'A musical journey into Earth & Space'. Je kunt hierbij genieten van een afwisselend repertoire waarin de wonderen van de wereld centraal staan. De fanfareklanken worden gedurende dit concert versterkt met een afwisseling van vocalisten, filmbeelden en licht- en geluidseffecten. Door deze combinatie zul je het gevoel krijgen je te bevinden tussen onder andere de speelse dolfijnen in de oceaan, de jagende leeuwen op de Afrikaanse savanne en de vele glinsterende sterren in het heelal, zo zeggen de ontwikkelaars.

Blue Planet en Planet Earth

Dit concert is onder andere geïnspireerd door de succesvolle 'Blue Planet II Live in Concert' en 'Planet Earth II Live in Concert' concerten. Tijdens deze concerten worden de soundtracks van deze populaire BBC-natuurdocumentaires live uitgevoerd door een symfonieorkest en worden de spectaculaire beelden van deze documentaires op een groot scherm getoond.

Een soortgelijke combinatie van muziek en film kun je onder andere op deze zondagmiddag 2 oktober vanaf 15.00 uur in Theater De Hofnar verwachten.

Promotievideo

Bekijk de promo hieronder voor een korte impressie van het concert. Kaarten kun je kopen bij Slagerij van Alphen of via DEZE site.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie