Luister
muziek
22 september 2022 - 15:28
Deel dit artikel:

Drie weekenden volledige afsluiting van Valkenswaardseweg

De werkzaamheden in fase 1 van het project ‘Herinrichting Eindhovenseweg’ is bijna gereed. Voor de laatste werkzaamheden moet de rijbaan volledig worden afgesloten. Dit geldt voor gemotoriseerd verkeer (auto’s, bussen et cetera) in beide richtingen. Voor fietsers is beperkte doorgang.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Werkzaamheden vinden in een aantal weekenden plaats aan de komgrens Valkenswaard tot de kruising van de Koningin Julianalaan en Koningin Wilhelminalaan.

Weekendafsluitingen

  • Vrijdag 30 september om 20.00 uur tot en met maandag 3 oktober om 06.00 uur
  • Vrijdag 7 oktober om 20.00 uur tot en met maandag 10 oktober 06.00 uur
  • Vrijdag 14 oktober om 20.00 uur tot en met maandag 17 oktober 06.00 uur

Plan tijdig je vertrek in. Neem de snelste route via de nieuwe N69, A2/N2 en A67.

Tijdens de weekendafsluitingen geldt voor bestemmingsverkeer de omleiding via Geenhovensedreef, Nieuwe Waalreseweg, Willibrorduslaan en Heikantstraat. Ook voor de bus (lijn 317-318) geldt de omleidingsroute. Tijdens deze weekenden staat op de Geenhovensedreef ter hoogte van huisnummer 4 een tijdelijke bushalte.

Kijk voor meer informatie op de website Duurzaam door Waalre.

Download de BouwApp

Blijf via de aannemer op de hoogte over het project, werkzaamheden en omleidingen via de BouwApp op je telefoon of tablet. Via deze app kun je ook rechtstreeks met de aannemer contact opnemen. Download de BouwApp, zoek in de app naar ‘Herinrichting N69 Eindhovenseweg Waalre’ en vervolgens selecteer je dit project en plaatst je deze in jouw favorieten door linksboven het sterretje te selecteren.

Wanneer de aannemer een update plaatst, ontvang je hiervan een melding op je telefoon. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie