Luister
Live
19 januari 2023 - 12:29
Deel dit artikel:

Fotograaf Johan van der Wielen leert je de fijne kneepjes van het vak in een lezing

Fotoclub De Verbeelding uit Westerhoven en fotoclub Lamina uit Dommelen organiseren samen een lezing over creatief omgaan met licht, en nacht-fotografie. Deze lezing wordt gegeven door natuurfotograaf Johan van der Wielen.

valkenswaard24
  / Redactie

Sinds vele jaren maakt natuurfotograaf Johan van der Wielen gebruik van flits- en lamplicht om surreële natuurbeelden te maken. Hij gebruikt de natuur als setting en pallet om een heel nieuw beeld te creëren die niets meer te maken hebben met de werkelijkheid.

De wonderen van de nacht

De inspirerende pareltjes van professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen in een notendop. Johan neemt je tijdens deze avond mee in een wondere reis door de nacht, van het licht vervuilde westen op zoek naar de donkerste plek van ons land. Van adembenemende sterrenhemel met Melkweg en zelfs noorderlicht, naar de nacht tussen de kassen. Alle facetten van de nacht komen aan bod, hij vertelt over zijn avonturen, over zijn daadwerkelijke reis door Nederland in één nacht en hij eindigt met een timelapsefilm over hoe de nacht zou kunnen zijn.

  • Datum: Donderdag 9 Februari 20.00 uur tot 22.00 uur
  • Gemeenschapshuis De Buitengaander
  • Dorpstraat 9 5563 BC Westerhoven (tegenover de kerk)
  • Aanmelden via noudennettykuijlaars@upcmail.nl

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug