Luister
muziek
21 maart 2023 - 12:08
Deel dit artikel:

Harpfeest in Theater De Hofnar

Elk voorjaar is er ergens in Brabant of Limburg een harpfeest: het Harpweekend. Op zondagmiddag 26 maart is de theaterzaal van De Hofnar dé plek waar publiek kan genieten van een groot aantal harpen en leerlingen uit de regio. Zij spelen dan samen een prachtig eindconcert.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het harpweekend is een gezamenlijk initiatief van vijf harpdocentes: Ingje van Rijn, Mea van Delden, Laura van der Kloet, Sophie Oltheten en Renske de Leuw, allen docenten harp aan de verschillende kunstencentra in Brabant en Limburg. Zij organiseren jaarlijks dit harpweekend voor hun leerlingen waarbij elk jaar van locatie wordt gewisseld. Dit jaar, alweer de 24e editie, zijn ze dus te gast bij het CMD Valkenswaard.

Elke editie van het harpweekend staat in het teken van een thema. Dit jaar met een extra speciaal tintje: CMD harpdocente Renske de Leuw componeerde zelf de muziek bij het Chinese sprookje ‘de Onbespeelbare Harp’. Tijdens het weekend wordt er hard gewerkt aan de muziekstukken om tot slot samen een prachtig eindconcert te geven. Het belooft dan ook een afwisselende middag te worden.

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken en luisteren op zondag 26 maart, Theater de Hofnar, Valkenswaard. De voorstelling begint om 16.00 uur. Kaartjes à 5 euro zijn te bestellen via hofnar.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie