5 september 2020 - 15:07
Deel dit artikel:

Goed om te weten: Dit is veranderd in het OV in Valkenswaard

Openbaar vervoerder Bravo heeft de dienstregeling in Zuidoost-Brabant gewijzigd in verband met corona. De busvervoerder probeert zo flexibel in te spelen op de meest actuele vraag. Ook in Valkenswaard is dus het een en ander aangepast. Check het hieronder.

valkenswaard24 / - • Beeld - Evert Meijs

Dit is veranderd in Valkenswaard:
- Lijn 117 Valkenswaard - Eindhoven CS, rijdt op dit moment niet
- Op de lijnen 317 (Dommelen-Eindhoven CS) en 318 (Luijksgestel-Eindhoven CS), zijn de rijtijden in de spitsuren aangepast

Advies van Bravo: "Plan je reis kort voor vertrek via de reisplanner. Daar vind je de actuele dienstregeling. Of raadpleeg bijvoorbeeld de app van 9292."

Geen buurtbussen, wel Taxbus
Door de huidige situatie rondom het coronavirus rijden de buurtbussen tijdelijk niet. Reizigers kunnen daar waar openbaar vervoer zoals de buurtbus wegvalt, tegen het Wmo-tarief gebruikmaken van de Taxbus. Dat tarief is gelijk aan het OV-tarief.

Bellen
Je kunt een Taxbus bestellen door te bellen met de reserveringslijn en hoeft in dit geval niet in het bezit te zijn van een Taxbuspasje. Kijk voor meer informatie over reserveren op www.taxbus.nl Deze maatregel geldt vooralsnog tot 1 oktober 2020.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug