Luister
muziek
28 juli 2023 - 12:08
Deel dit artikel:

Geenhovensedreef gaat bijna vier maanden dicht

De Geenhovensedreef in Valkenswaard wordt aangepakt en verbeterd en daardoor afgesloten voor vijftien weken. Enkele kruispunten worden verkeersveiliger gemaakt en een nieuwe deklaag wordt aangebracht.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

De weg wordt intensief gebruikt. Daarom is het belangrijk dat iedereen op tijd weet dat deze weg afgesloten is. De werkzaamheden starten vanaf 28 augustus en duren tot medio december 2023.

Het werk wordt in drie fasen uitgevoerd binnen deze periode. De fasering is noodzakelijk om sportpark Den Dries en de scholen aan de Haagstraat altijd bereikbaar te houden. Fase 1 heeft betrekking op de doorgaande weg, tussen de kruising met de Nieuwe Waalreseweg en de kruising met de Haagstraat/Koningsvaren. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Waalreseweg-Carolusdreef-Valkenierstraat (die vanaf 28 juli weer open is).

Via N69 of A2

Echter: iedereen wordt dringend verzocht zoveel mogelijk via de nieuwe N69 of de A2 van en naar Veldhoven of Eindhoven te rijden. Fietsers kunnen in twee richtingen gebruik blijven maken van de parallelweg.

Meer informatie over fase 2 en 3 volgt later.

Asfalt van Geenhovensedreef wordt aangepakt

Het asfalt van de Geenhovensedreef is aan onderhoud toe. Het oude asfalt wordt daarbij vervangen door een geluidsreducerende asfaltlaag. Naast het onderhoud willen we ook direct een aantal verbeteringen doorvoeren om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie