Luister
muziek
14 September 2023 15:05
Deel dit artikel:

Kruising Geenhovensedreef en Nieuwe Waalreseweg twee weken dicht, omrijden via N69

In verband met de werkzaamheden aan de Geenhovensedreef, is de kruising van de Geenhovensedreef met de Nieuwe Waalreseweg afgesloten van maandag 18 september tot en met vrijdag 29 september. Dit betekent dat het doorgaande autoverkeer van Valkenswaard naar Waalre dan niet via de Nieuwe Waalreseweg kan rijden.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Automobilisten kunnen via de nieuwe N69 richting Veldhoven/Waalre rijden, of via de oude N69/Eindhovenseweg naar Aalst/Waalre. Voor bestemmingsverkeer en fietsers komt een omleidingsroute die met borden wordt aangegeven. Ook het winkelcentrum in het Gegraaf blijft bereikbaar.

Na 29 september is de kruising weer open. De aannemer heeft dan het asfalt van de rijbaan op het kruisingsvlak en de voet- en fietspaden vernieuwd en nieuwe detectielussen gelegd in het asfalt bij de verkeerslichten.

Wegafsluiting in gemeente Waalre

De afsluiting van de kruising in Valkenswaard valt voor een deel samen met werkzaamheden aan de Onze Lieve Vrouwedijk in Waalre. Van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 september is er geen verkeer mogelijk tussen Waalre en Veldhoven. De informatie hierover kun je vinden op de website van de gemeente Waalre.

Meer informatie over Geenhovensedreef

Actuele informatie over het vervolg van de werkzaamheden aan de Geenhovensedreef vind je op bereikbaarvalkenswaard.nl en op de aankondigingen die naast de weg worden geplaatst.

Met vragen over dit bericht kun je contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente Valkenswaard via telefoonnummer 040-2083444.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie