Luister
muziek
7 februari 2024 - 11:48
Deel dit artikel:

Driemaal is scheepsrecht voor werkzaamheden naast Europalaan?

Na twee keer te zijn uitgesteld, gaat de gemeente Valkenswaard voor 'driemaal is scheepsrecht'. Op dinsdag 13 en woensdag 14 februari werken aan het 'relinen' van het riool onder de Parallelweg-Noord tussen de kruising met de Bosstraat en de Lindestraat.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

In januari vonden vervolgwerkzaamheden plaats aan de riolering naast de Europalaan in Valkenswaard. Door slecht weer kon de aannemer het werk hier eind vorig jaar niet helemaal uitvoeren. Daarom waren extra werkdagen gepland. "Ook in januari werkte het weer helaas niet mee", zegt gemeente Valkenswaard. Daarom zal de aannemer - bij goed weer - op dinsdag 13 en woensdag 14 februari nog werken aan het ‘relinen’ van het riool onder de Parallelweg-Noord tussen de kruising met de Bosstraat en de Lindestraat.

Voor relinen hoeft de straat niet opengebroken te worden, dus de overlast voor omwonenden is van korte duur. De rijbaan van de Europalaan hoeft helemaal niet afgesloten te worden. Ter plaatse gelden verkeersmaatregelen en wordt het verkeer lokaal omgeleid.

Informatie

Directe omwonenden en bedrijven ontvangen een brief van de aannemer met informatie over het werk en de planning. Met vragen kun je terecht bij Herman Hendrikse. Hij is bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente 040-2083444 of per email: herman.hendrikse@valkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie