Luister
muziek
04 Juni 2024 11:15
Deel dit artikel:

Valkenswaardse rugbyers blinken uit in het zand: 'Deze ervaring heeft ze sterker gemaakt'

Het jaarlijkse internationale beachrugbytoernooi in Hoek van Holland was wederom een groot succes. Ondanks de harde wind en koude temperaturen die het strand teisterden, wisten de jeugdteams van rugbyclub The Vets uit Valkenswaard indrukwekkende prestaties neer te zetten.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - The Vets
Advertentie

Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen betraden de jeugdteams van The Vets het zand, klaar om hun vaardigheden te tonen en te strijden voor de hoogste eer. Hun toewijding en harde werk werden beloond met spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten.

Het benjaminteam van The Vets wist zich door de poulefase te vechten en bereikte met een reeks overwinningen de finale. In een spannende eindstrijd gaven de jonge spelers alles wat ze hadden. Ondanks hun onvermoeibare inzet moesten ze uiteindelijk genoegen nemen met een knappe tweede plaats.

Als team sterker gemaakt

De club The Vets ziet met trots dat de groei en aanwas van nieuwe leden nu ook wordt omgezet in mooie resultaten op het veld. “Deze ervaring heeft onze spelers niet alleen als atleten, maar ook als team sterker gemaakt", aldus de jeugdcoördinator van The Vets. “We kijken uit naar nog meer successen in de toekomst.”

Het toernooi was niet alleen een sportieve aangelegenheid, maar ook een bron van inspiratie en plezier voor de jeugd. Het beachrugbytoernooi in Hoek van Holland blijft voor de jeugdteams een jaarlijks hoogtepunt en afsluiting op de kalender van rugbyminnend Nederland.

The Vets nodigen alle geïnteresseerde jeugdspelers uit om een keer proef te komen trainen en de unieke sfeer en het plezier van rugby zelf te ervaren. Voor meer informatie en trainingsdata, bezoek hun website of neem contact op met de jeugdcoördinator.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie