Luister
muziek
14 Juni 2024 22:05
Deel dit artikel:

Vuurwerkverbod bij promotiewedstrijd RKVV Dommelen: ‘Hier benadeel je team en vereniging mee’

Bij de promotiewedstrijd van RKVV Dommelen aanstaande zondag is geen vuurwerk toegestaan. Vuurwerk, fakkels en rookbommen zijn ten strengste verboden en gebruik ervan zal door onder meer de KNVB bestraft worden.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

RKVV Dommelen heeft de finale van de nacompetitie bereikt, waarin promotie naar de 3de klasse bereikt kan worden. Afgelopen zondag won Dommelen met 1-3 van DVG en had de zondag daarvoor al met 0-3 bij BMC gewonnen. De finale wordt aanstaande zondag gespeeld tegen VV Nooit Gedacht uit Geffen.

Ondanks dat er regelmatig vuurwerk bij finales en promotiewedstrijden te zien is, wordt dit niet toegestaan bij RKVV Dommelen tegen VV Nooit Gedacht. “Voor, tijdens en na de wedstrijd geldt een absoluut vuurwerkverbod”, meldt de voetbalclub uit Dommelen. “Vuurwerk, fakkels, rookbommen zijn ten strengste verboden en gebruik ervan zal door onder andere de KNVB bestraft worden. Kosten zoals beschadigingen aan veld of accommodaties en boetes naar aanleiding van het afstekken worden op diegene verhaald die toch menen vuurwerk te moeten afsteken. De oproep is dus om dit niet te doen, hier benadeel jij het team en de vereniging enorm mee.”

De aftrap is zondag om 12.00 uur, op neutraal terrein in Schijndel, op sportpark De Molenheide.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie