Luister
muziek
16 Juni 2024 15:02
Deel dit artikel:

VV De Valk komt met eigen podcast: Eerste aflevering over clubscheidsrechters Lucien en William

VV De Valk bespreekt in hun eigen podcast allerlei onderwerpen rondom de Valkenswaardse voetbalclub. In deze eerste podcast zijn er twee bijzondere gasten: Lucien Cleven en William Hoeymans, die onlangs hun opleiding tot clubscheidsrechter hebben afgerond.

In deze premièreaflevering bespreken Lucien Cleven en William Hoeymans hun ervaring tijdens de opleiding tot clubscheidsrechter. De luisteraars krijgen een kijkje achter de schermen van hun reis en ontdekken wat hen heeft gemotiveerd om deze stap te zetten. Ze delen hun verhalen, uitdagingen en overwinningen, en geven inzicht in de wereld van het scheidsrechtersvak.

Lucien Cleven en William Hoeymans

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Lucien en William zijn al lange tijd betrokken bij VV De Valk en hebben hun passie voor voetbal nu uitgebreid door zich te specialiseren als clubscheidsrechters. Hun toewijding en inzet zijn een inspiratie voor velen binnen de club en daarbuiten. Ze praten over de belangrijkste lessen die ze hebben geleerd tijdens de opleiding en hoe deze hen hebben geholpen om hun rol binnen de club verder te versterken.

Waarom een podcast?

De podcast is opgezet om de gemeenschap van VV De Valk dichter bij elkaar te brengen en om verhalen te delen die vaak ongehoord blijven. "Het biedt een platform voor leden om hun ervaringen te delen en voor supporters om meer te leren over de mensen die de club maken tot wat het is", zegt de club. "Elke aflevering zal een nieuw perspectief bieden en bijdragen aan de rijke cultuur van VV De Valk."

In het komende seizoen volgen er nog meer afleveringen. Die zijn HIER te beluisteren.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie