muziek
16 Juni 2024 11:00
Deel dit artikel:

Liveblog gesloten: RKVV Dommelen scoort in verlenging en promoveert

Welkom in ons liveblog. Hier vind je de laatste updates over de wedstrijd RKVV Dommelen tegen VV Nooit Gedacht uit Geffen. Een plek in de derde klasse staat op het spel. De wedstrijd start om 12.00 uur.

valkenswaard24
  / / Redactie

Tussenstand op dit moment: 2-1
Herlaad deze pagina voor nieuwe updates over de wedstrijd.

De recente updates:

Afgelopen!

Het is afgelopen! RKVV Dommelen promoveert na verlenging naar de 3de klasse.

Goal!

RKVV Dommelen maakt laat in de verlenging de 2-1! Jordy van der Heijden maakt 'm.

Tweede helft

De tweede helft van de verlenging is inmiddels begonnen. Nog vijftien minuten voetballen.

Nog een halfuur

Het staat na 90 minuten nog 1-1 en daarom wordt er verlengd. Dat duurt nog eens 30 minuten. Staat het dan nog steeds gelijk, dan volgen strafschoppen.

Verlenging!

RKVV Dommelen gaat de verlenging in tegen VV Nooit Gedacht. Het staat nog steeds 1-1.

Tweede helft begonnen

De tweede helft is van start gegaan. Nog (minstens) drie kwartier voetballen! Als het gelijk is na 90 minuten, volgt een verlenging van 30 minuten. Is het dan nog steeds gelijk, dan valt de beslissing via strafschoppen. Maar zover is het nog lang niet.

Rust

Het is rust bij RKVV Dommelen tegen VV Nooit Gedacht. De ploegen houden elkaar in evenwicht, het staat 1-1.

En weer gelijk

Het is al weer gelijk. VV Nooit Gedacht maakt er 1-1 van.

Doelpunt!

RKVV Dommelen komt op een 1-0 voorsprong!

We zijn begonnen

De finale van de nacompetitie is begonnen.

Vuurwerkverbod

Bij de promotiewedstrijd van RKVV Dommelen aanstaande zondag is geen vuurwerk toegestaan. Vuurwerk, fakkels en rookbommen zijn ten strengste verboden en gebruik ervan zal door onder meer de KNVB bestraft worden.

Ondanks dat er regelmatig vuurwerk bij finales en promotiewedstrijden te zien is, wordt dit niet toegestaan bij RKVV Dommelen tegen VV Nooit Gedacht. “Voor, tijdens en na de wedstrijd geldt een absoluut vuurwerkverbod”, meldt de voetbalclub uit Dommelen. “Vuurwerk, fakkels, rookbommen zijn ten strengste verboden en gebruik ervan zal door onder andere de KNVB bestraft worden. Kosten zoals beschadigingen aan veld of accommodaties en boetes naar aanleiding van het afstekken worden op diegene verhaald die toch menen vuurwerk te moeten afsteken. De oproep is dus om dit niet te doen, hier benadeel jij het team en de vereniging enorm mee.”