Luister
muziek
30 Juni 2024 15:15
Deel dit artikel:

Badmintonvereniging De Valken zet jubilarissen in het zonnetje

Vorige week berichtten we dat Jon Meerbeek zich zoveel jaren verdienstelijk heeft ingezet en daarom van wethouder Geldens een mooie erkenning kreeg. Maar zoals zowel Jon zelf als voorzitter Bas Buiter aangaf: 'vereniging zijn doe je met elkaar'. Daarom hier een verslag over de rest van de jubilarissen.

valkenswaard24
  / Bernice Dings
  • Beeld - Bernice Dings
Advertentie

“We hebben het afgelopen seizoen weer van alles geprobeerd om het ledenaantal van de club op te schroeven en volgens mij is dat goed gelukt”, vertelt Bas. "We zijn begonnen op zondag te spelen in plaats van de maandag en dat is goed bevallen. Het nieuwe abonnement, de strippenkaart, is ook populair en hebben we dit jaar al best een aantal verkocht."

Ze zijn ook begonnen met het actief zoeken naar sponsoren en ook die hebben ze gevonden. Zij zullen aan het begin van komend seizoen bedankt worden. "Al met al zijn er best wat dingen die we aangepakt hebben. We hopen komend seizoen dan ook weer stappen te kunnen zetten die de ontwikkeling van de club ten goede komen", aldus Bas.

Wim van Meel

“De eerste jubilaris is een bijzondere, want mensen die zo'n lange tijd lid zijn van een vereniging, dat zie je niet veel. Deze man heeft altijd hart gehad voor onze verenigingen, zowel BCV als BV De Valken. Hij steunt onze vereniging ook altijd door dik en dun. Hij speelt zelf niet meer (of niet meer zo veel) maar toch vinden we het fijn dat hij er bij is.”

Wilma Jansen

“Dan hebben we zoals ieder jaar weer een lid wat we een beetje in het zonnetje willen zetten. Deze persoon zullen we dan uitroepen als 'Valk van het jaar'. Deze persoon is ook al een hele tijd lid van BCV, Dommelen en nu de Valken. Deze persoon heeft ook altijd veel gedaan voor de club (en doet dat nog steeds) jeugdbegeleiding, website… niets is te veel. Altijd op tijd in de zaal, netten opzetten en altijd 100 procent inzet." Vandaar dat Wilma ‘de Valk van het Jaar van seizoen 2023-2024’ is.

Jaarafsluiting en belang van vrijwilligerswerk

De feestelijke middag en tevens jaar- en seizoenafsluiting werd gehouden bij de Jeu de Boele-baan in Dommelen, waar de leden met elkaar nu eens een balletje opwierpen in plaats van de chute een mep te verkopen, in een gezellige competitie met elkaar. Tijdens de speech van wethouder Theo Geldens werd nog eens het belang van vrijwilligerswerk aangekaart en onderschreven door Bas. “Als laatste wil ik meneer Kraan nog bedanken voor zijn hulp vandaag om deze middag mogelijk te maken.”

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie