Luister
muziek
21 april 2020 - 11:09
Deel dit artikel:

Driving Valkenswaard International (DVI) gaat virtueel door met voorbereiden

Ook in deze onzekere tijden blijft Driving Valkenswaard International (DVI) voorbereidingen treffen voor het evenement, dat van 30 mei tot 2 juni zou plaatsvinden. Of het evenement doorgaat, is nog allerminst zeker.

valkenswaard24
  • Beeld - Pixabay
Advertentie

De voorbereidingen gaan door, al doen ze dat door het coronavirus op dit moment digitaal. Het is op dit moment nog onzeker of DVI 2020 plaats kan vinden op de geplande data in de originele vorm. "Maar hoe dan ook zullen we ons houden aan de gestelde voorwaarden en regels van het RIVM en paardensportorganisatie FEI", stelt het bestuur van DVI.

Driving Valkenswaard International (DVI) brengt sinds 2016 jaarlijks de wereldtop van de mensport samen in Valkenswaard. Tijdens DVI strijden zij in landenteams én individueel om de hoogste eer bij de twee- en vierspannen. De wedstrijden vinden plaats op de terreinen van gastheer Boyd Exell (Exell Equestrian).

Veilig en gezond
"Wij hopen natuurlijk dat het evenement doorgang kan vinden en zullen een definitieve beslissing omtrent het evenement zo snel mogelijk communiceren, nadat de relevante instanties herziene maatregelen hebben afgekondigd. Voor nu wensen we dat iedereen veilig en gezond mag blijven."

Dinsdagavond wordt meer duidelijk over de maatregelen van het kabinet omtrent het coronavirus. De persconferentie volg je live bij Valkenswaard24.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie