Luister
muziek
3 juli 2020 - 23:12
Deel dit artikel:

040FIT Valkenswaard gaat weer open

Toen op zondag 15 maart bekend werd gemaakt dat de sportcentra hun deuren moesten gaan sluiten vanwege het coronavirus, zijn de medewerkers van 040FIT gelijk aan de slag gegaan om oplossingen te bedenken voor de leden van de clubs. Vervolgens zijn er, toen er na 2,5 maand bekend werd gemaakt dat er weer buiten gesport mocht worden volgens de maatregelen van het RIVM, de fitnesstoestellen naar buiten gehaald en hebben de leden op de parkeerplaatsen hun work-out uit kunnen voeren.

valkenswaard24
Advertentie

Ook konden de leden via een livestream op Facebook lessen volgen. En zijn er voedings- en trainingsschema’s gemaakt voor de leden die hier behoefte aan hadden. 

Nu de sportcentra weer open mogen, zullen de medewerkers er met zijn allen voor zorgen dat de work-outs van de leden op een veilige manier zullen gaan verlopen. Hiervoor zijn schermen geplaatst bij de balies, staan er rollen papier en spuitbussen met desinfectiemiddel verspreid over de panden en zullen er per uur een bepaald aantal leden aanwezig zijn in de ruimtes. Leden kunnen hun work-outs vooraf reserveren en nieuwe leden kunnen zich weer aanmelden om aan hun sportdoelen te werken.

De medewerkers van 040FIT staan te popelen om jullie weer te verwelkomen op hun clubs.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie