Luister
muziek
7 juli 2020 - 22:54
Deel dit artikel:

PLUS Van de Huijgevoort blijft hoofdsponsor RKVV Dommelen

De PLUS in Dommelen blijft hoofdsponsor van RKVV Dommelen. Bernd Korner vertrok weliswaar als eigenaar van de supermarkt, maar ook de nieuwe bazen hebben besloten om hoofdsponsor van de vereniging te blijven.

valkenswaard24
  • Beeld - RKVV Dommelen
Advertentie

In januari van dit jaar heeft Bernd Korner, oud-eigenaar van PLUS Korner in Dommelen, aangegeven te stoppen met zijn winkel. Naast actief lid van de veteranen bij RKVV Dommelen was Bernd met zijn PLUS al jaren de hoofdsponsor van de club. We willen Bernd bedanken voor zijn jarenlange vertrouwen en inzet voor onze vereniging, en wensen hem al het beste voor de toekomst.

Al snel werd duidelijk dat het huidige sponsorcontract door de nieuwe eigenaren gerespecteerd en overgenomen zou worden. "De afgelopen periode zijn we in gesprek gegaan met één van de nieuwe eigenaren Ard van de Huijgevoort en bedrijfsleider Rick Clermonts, tevens voetballend bij RKVV Dommelen", zegt de club. "Tijdens deze prettige gesprekken hebben we gezamenlijk besloten de huidige sponsorovereenkomst open te breken en een nieuwe overeenkomst met PLUS Van de Huijgevoort als hoofdsponsor voor vijf jaar te sluiten. Op zaterdag 27 juni hebben we dit contract gezamenlijk ondertekend en vanaf komend seizoen zal onder andere de selectie in de nieuwe wedstrijdshirts te zien zijn. We zijn dan ook zeer verheugd en dankbaar voor het vertrouwen en hopen op een vruchtbare samenwerking de komende jaren."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie