Luister
muziek
7 juli 2020 - 14:54
Deel dit artikel:

Scheidsrechters Valkenswaard volop in training voor komend seizoen

Enkele weken geleden hebben de scheidsrechters van COVS Valkenswaard en COVS Eindhoven de training weer opgepakt. Zodra het door de overheid weer was toegestaan zijn ze met de trainingen gestart.

valkenswaard24
  / Amateurvoetbal Eindhoven
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

Het duurt nog wel even voor de competities beginnen, maar de scheidsrechters willen topfit zijn voor het nieuwe seizoen. Er wordt dan ook twee keer in de week intensief getraind, waarvan woensdag op 2 locaties. Op woensdagavond wordt er bij Bladella (19.30 uur) en bij RPC (20.00 uur) getraind. Op zondag (10.30 uur) is de training alleen bij RPC.

Tijdelijk uitgeweken
Omdat het veld aan de Bram Venemanlaan bij De Stip, de kantine van COVS Eindhoven, tijdelijk niet beschikbaar was, heeft Gemeente Eindhoven naar een alternatief gezocht. Tot 1 juli is er getraind op het hoofdveld van VV Gestel en vanaf 1 juli wordt er op zondag (10.30 uur) en woensdag (20.00 uur) getraind op het nieuwe kunstgrasveld van RPC tot ze weer naar hun eigen veld kunnen. COVS Eindhoven is blij met de medewerking van zowel Gemeente Eindhoven als de beide gastvrije verenigingen.

Het is de bedoeling de zomervakantie door te trainen. Mocht je als KNVB scheidsrechter of verenigingsscheidsrechter vrijblijvend aan willen sluiten bij de training van de scheidsrechters, stuur dan een mail naar info@covseindhoven.nl.

Via Amateurvoetbal Eindhoven

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie