Luister
muziek
6 juli 2020 - 15:57
Deel dit artikel:

Groen licht voor WK vierspannen 2020 in Valkenswaard

Het organisatiecomité van Driving Valkenswaard International (DVI) is verheugd te kunnen melden dat het WK vierspannen in oktober van dit jaar alsnog door lijkt te kunnen gaan. Het WK staat van 7 tot en met 11 oktober gepland.

valkenswaard24
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

DVI had al toestemming ontvangen van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en ook de overkoepelende paardensportbond FEI is recentelijk akkoord gegaan. "We zijn erg dankbaar voor de ondersteuning van ons bid door de KNHS en de steun van de FEI. Dit is een enorme stap richting toch nog een WK dit jaar, maar we zijn er nog niet helemaal," vertelt DVI-voorzitter Ludo Hertroijs. "We zijn samen met de gemeente Valkenswaard aan het kijken hoe we een evenement kunnen neerzetten dat voor alle deelnemers veilig is."

Het organisatiecomité overweegt de komende tijd zorgvuldig of het evenement toegankelijk kan worden voor publiek. Als dit positief uitpakt, zijn de bekende DVI-terreinen van Exell Equestrian in Klein Schaft in Valkenswaard van 7 tot en met 11 oktober het strijdtoneel van het WK vierspannen 2020.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie