18 september 2020 - 10:11
Deel dit artikel:

HOD gaat tijdens Grote Clubactie verantwoord loten verkopen voor trainingsmaterialen

De landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020 start zaterdag. Ongeveer duizend leden van Hockeyvereniging HOD in Valkenswaard zetten zich dit jaar in voor trainingsmaterialen.

valkenswaard24 / Evert Meijs • Beeld - Evert Meijs

De leden van HOD zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Loten worden voornamelijk via online verkoop met een verkooplink of QR-code aangeboden. Loten kunnen online gekocht worden via lot.clubactie.nl.

Extra inkomsten hard nodig
De Sponsorcommissie coördineert de Grote Clubactie: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor trainingsmaterialen. Dit kunnen pionnen, hoedjes, loopladders, etcetera zijn maar ook grotere materialen die we momenteel nog niet of te weinig hebben binnen de club. Hiermee willen we de kwaliteit van onze trainingen verhogen. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit Valkenswaard en omgeving.” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80 procent naar de club
Jaarlijks doen ruim vijfduizend verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n 9 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur; alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost 3 euro, waarvan 80 procent (dus 2,40 euro per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Sponsorkliks
Koop je wel eens online? Kijk dan eens op sponsorkliks.com. Via deze link van SponsorKliks kom je uit bij ruim 300 winkels waar je voor eenzelfde bedrag je product koopt als dat je rechtstreeks online zou kopen. Echter, via sponsorkliks ontvangt HOD een commissie. Je sponsort ze dus gratis.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug