Luister
muziek
21 oktober 2020 - 14:05
Deel dit artikel:

Voetbalschool bij RKVV Dommelen laat jonge voetballertjes verder ontwikkelen

Voetbalschool Dommelen gaat vrijdag 30 oktober van start. Deze nieuwe voetbalschool is een initiatief van RKVV Dommelen, samen met JP Academie en wordt georganiseerd binnen het hoofdsponsorschap van ING. Dit sponsorschap is recent verlengd voor drie seizoenen en daarbinnen worden diverse activiteiten voor de jeugdopleiding van RKVV Dommelen verzorgd.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - RKVV Dommelen
Advertentie

Voetbalschool Dommelen heeft als doel jongens en meisjes in de leeftijd 6 tot en met 15 jaar, veldspelers en keepers, extra voetbalactiviteiten aan te bieden. Door deze extra voetbalactiviteiten krijgen deze kinderen de kans zich nog verder te ontwikkelen en nog meer plezier te beleven aan het voetbalspel. De voetbalschool is toegankelijk voor iedereen, dus zowel voor leden van RKVV Dommelen als voor niet-leden.
Ook kinderen die geen lid zijn van een voetbalvereniging zijn welkom om deel te nemen. De kosten zijn bewust heel laag gehouden, zodat zoveel als mogelijk meiden en jongens uit de gehele regio mee kunnen doen.

Progressie
De trainingen worden gecoördineerd en verzorgd door de JP Academie, ondersteund door RKVV Dommelen. Deze vinden plaats op het hoofdveld (kunstgras) van sportpark 't Heike in Dommelen. De vormen van de voetbalschool zijn gericht op het individueel verbeteren van ieder kind, onder andere door het aanbieden van loop- en coördinatietrainingen, techniektrainingen en meerdere vormen van bewegen. Uiteraard is er ook aandacht voor keepers.

In de najaarsmodule vinden vijf activiteiten plaats, op vijf vrijdagavonden. Dit is op 30 oktober, 13 en 27 november en 11 en 18 december, van 18.15 uur tot 19.30 uur. Ook Voetbalschool Dommelen houdt zich aan de meest recente richtlijnen van de overheid en de KNVB.

Inschrijven
Meer informatie of inschrijven kan via rkvvdommelen.nl/voetbalschool. Bij de inschrijving voor de najaarsmodule krijgen alle deelnemers een skillbal, waarmee ze hun skills nog beter kunnen oefenen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie