Luister
muziek
19 december 2020 - 05:56
Deel dit artikel:

Sportgala Valkenswaard gaat niet door

Sportgala Valkenswaard zou in januari voor de elfde keer worden georganiseerd. Helaas gaat deze traditie door de huidige corona-omstandigheden niet door.

valkenswaard24
  / Gemeente Valkenswaard
  • Beeld - Sportgala Valkenswaard / Geert Vaessen
Advertentie

Ondanks het bizarre sportjaar, wil de gemeente toch iets betekenen voor haar sporters door het organiseren van een Sportevent in juni 2021, mits de coronamaatregelen dit toelaten.
Tijdens dit evenement worden alle sporters, maar ook bestuursleden, trainers, terreinbeheerders en dergelijke in het zonnetje gezet. Zij hebben, ondanks de omstandigheden, zich vól ingezet zodat er gesport kon worden.

Van De Hofnar naar De Wedert
Dit jaar is er ook een aantal nieuwe categorieën in de reeds bekende nominaties. Ook is er gekozen voor een andere locatie. Afgelopen jaren werd het gala in De Hofnar gevierd. Vanaf 2021 vindt het Sportgala plaats in de nieuwe Multifunctionele Sporthal De Wedert.

De organisatie van het Sportgala Valkenswaard 2021 wil graag alle sportverenigingen, sporters, ouders, vrienden, klasgenoten, wijkcommissies et cetera vragen om sporters te nomineren, die in het afgelopen jaar een bijzondere sportprestatie of sportinzet hebben geleverd.

De categorieën zijn als volgt:
- Sportjeugd tot 18 jaar (individueel)
- Sport volwassenen vanaf 18 jaar (individueel)
- G-team
- Walking sport
- Sportteam jeugd
- Sportteam volwassenen

Houd de facebookpagina Sportgala 2021 en de website valkenswaard.nl/sport in de gaten en nomineer je favorieten zodra het mogelijk is.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie