Luister
muziek
25 december 2020 - 11:11
Deel dit artikel:

RKVV Dommelen 4 deelt uit

Het sociale hart van Dommelen 4 klopt deze dagen weer wat sneller. Via Facebook is te volgen dat prijzen worden verloot en attenties worden verstrekt aan mensen die dat nodig hebben.

valkenswaard24
  / Evert Meijs
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

Marco Sterken is spreekbuis van het hele team als hij vertelt dat allerlei bijzondere spullen verloot worden via Facebook. “Deze week ging er een shirt uit van Lionel Messi, op dit moment een donkerblauwe voetbal van Paris Saint-Germain. We hebben nog allerlei voorwerpen die aan de beurt komen en af en toe kopen we wat.”

Duwtje in de rug
Dommelen 4 wil naast het loten ook anderen blij maken die het extra verdienen. “Iedereen mag onze pagina liken. Bovendien mag iedereen die denkt dat een bepaalde persoon deze dagen een extra duwtje in de rug goed kan gebruiken, dit kenbaar maken via de Facebookpagina. We proberen dat verzoek dan ook te honoreren”, zegt Marco, die ook aangeeft een attentie zelfs graag te willen bezorgen in de regio Valkenswaard.

Het team van RKVV Dommelen wil graag mensen verblijden die dat nodig hebben. Natuurlijk komt hiermee de clubnaam via de pagina RKVV Dommelen 4 ook nóg beter in de belangstelling te staan.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie