Luister
muziek
11 januari 2021 - 16:10
Deel dit artikel:

De Valk start nieuwe jaar met geslaagd Oliebollentoernooi in winterse sferen

De eerste trainingen voor de jeugd in het nieuwe jaar zijn alweer achter de rug bij VV De Valk. Vol enthousiasme is uitgekeken naar het eerste evenement dat door het jeugdkader is georganiseerd: het 'Oliebollentoernooi'.

valkenswaard24
  / VV De Valk
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Via VV De Valk

Een ijskoude nacht zorgde ervoor dat het sportpark winters oogde, toch waren onze jongste pupillen talrijk aanwezig om er een mooie voetbaldag van te maken. Er was een partytent naast het hoofdveld geplaatst waar koffie, thee en warme chocolademelk te krijgen was. Ook was er muziek die afgespeeld werd uit onze gloednieuwe geluidsboxen die op onze tribune zijn geplaatst. Om 09.15 uur is er gestart met de eerste wedstrijden voor de Mini's, JO7, JO8 en de JO9. Na afloop zijn de moegestreden spelers getrakteerd op overheerlijke oliebollen die in de kantine gemaakt zijn.

Groen hoofdveld
Vervolgens sloten de spelers van de JO10, JO11 en JO12 aan bij de jongste pupillen voor de uitreiking van de prijzen voor de Grote Clubactie. Om 11.30 uur ging daarna het toernooi van start voor de JO10 tot en met de JO12. Inmiddels begon de zon door te breken op 't Valkennest en kleurde het hoofdveld weer vertrouwd groen. Ook voor deze groep stond na afloop weer een volle schaal met oliebollen klaar en mocht ook een sportdrankje niet ontbreken.

Hopen
Als laatste waren de oudste jeugdleden van de JO14 tot en met de JO19 aan de beurt om deze dag op een mooie wijze af te sluiten. "Laten we hopen dat we in de aankomende periode langzaamaan steeds meer de mogelijkheid krijgen om meerdere activiteiten te kunnen organiseren voor onze leden en dat de ouders daar weer vol trots bij langs de lijn mogen staan", sluit De Valk af.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie