Luister
muziek
22 januari 2021 - 14:04
Deel dit artikel:

Blom Cup en veel meer: dit staat bij Tops op het programma deze zomer

Tops International Arena in Valkenswaard zal de komende maanden negen springevenementen organiseren. Dat gebeurt in het voorjaar en de zomer van 2021. Dat maakt Tops bekend op hun site.

valkenswaard24
  / -
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

"De locatie van wereldklasse verwelkomt alle niveaus van paarden en ruiters van over de hele wereld op het spectaculaire concoursterrein in Valkenswaard", zeggen ze daarbij.

In april gaat het seizoen van start. Daarin vinden twee opeenvolgende events plaats van 9 tot en met 11 april en van 16 tot en met 18 april. In mei eentje (van 7 tot en met 9 mei) en ook in juni een (van 11 tot en met 13 juni). In de maanden daarna volgt er nog veel meer.

Ook vormt Tops International Arena opnieuw het decor van de prestigieuze Blom Cup. "Een uitgelezen kans voor ruiters, fokkers, stamboeken en bezoekers om deel te nemen of naar de toekomstige paardensterren te komen kijken", zegt Tops.

Veiligheid nummer één prioriteit
Maar Tops plaatst ook een kantlijn bij het programma. "Veiligheid is de nummer één prioriteit en blijft Tops International Arena nauw samenwerken met de Nederlandse autoriteiten en de FEI om ervoor te zorgen dat de evenementen strikte gezondheidsprotocollen volgen in het kader van de COVID-19-regelgeving."

Wil je het volledige programma van Tops in het voorjaar en de zomer van 2021 zien, klik dan HIER.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie