Luister
muziek
13 februari 2021 - 16:06
Deel dit artikel:

SV Valkenswaard heeft technische staf rond: Alfred Westreenen keert terug

SV Valkenswaard heeft de technische staf voor het komende seizoen ingevuld. Hoofdtrainer Frank Wijers krijgt Maikel van Dooren (45) als nieuwe assistent. De oud-speler van onder meer SV Valkenwaard en OS/Alwako (zaal) had de afgelopen seizoenen het tweede elftal onder zijn hoede. Hij is de opvolger van Pascal Penning, die heeft aangegeven te stoppen.

valkenswaard24
  / Amateurvoetbal Eindhoven
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

Via Amateurvoetbal Eindhoven

Voor het tweede elftal heeft de technische commissie dus een nieuwe trainer gezocht. Het is de veertigjarige Ruwin Verwoert. Hij is nu nog hoofdtrainer van vierdeklasser VV Aquila uit Dreumel (Gelderland) en jeugdtrainer bij RKTVC (JO19-1 en O23). Omdat hij naar Eindhoven gaat verhuizen, wilde hij graag in deze regio aan het werk. Verwoert is in het bezit van het trainersdiploma UEFA-B.

Daarnaast keert ook Alfred Westreenen (50) terug op het oude (Bosuilen)nest. De huidige hoofdtrainer van vierdeklasser De Raven gaat de JO19-1 trainen. Hij is de opvolger van Erik Schaeken, die na dit seizoen stopt als speler en hoofdtrainer wordt van vierdeklasser VV Maarheeze. Westreenen was eerder al trainer bij SV Valkenswaard en was, voordat hij naar De Raven ging, assistent bij RKVV Dommelen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie