Luister
Live
16 april 2021 - 09:20
Deel dit artikel:

Padel een succes bij TVV: twee extra banen aangelegd

Woensdag zijn twee nieuwe padelbanen bij Tennisvereniging Valkenswaard (TVV) in gebruik genomen. Ze beschikken nu al over vier van deze banen van de sport die opeens booming is geworden.

valkenswaard24 / Stijn van Mierlo • Beeld - TVV

De padelbanen worden enorm veel gebruikt en het bestuur heeft besloten om niet te wachten maar meteen twee nieuwe padelbanen aan te leggen, zodat de leden en de padelcommissie meer mogelijkheden hebben. Ook voor padeltraining is er nu meer ruimte. Deze zijn telkens volledig volgeboekt geweest.

Dat het een succes is, blijkt wel toen woensdagavond ook direct alle vier de padelbanen vol waren, net als alle twaalf de tennisbanen. Ook is er veel animo voor de inloopochtenden voor niet-leden van TVV. Mensen kunnen dan vrijblijvend kennismaken met padel, tennis en de vereniging. "Hier is veel animo voor en de mensen zijn zeer enthousiast en worden vaak allemaal direct lid", zegt Robert Warmoeskerken, voorzitter van TVV. "De verwachting is dat we dit jaar de grens van duizend leden gaan passeren."

Nieuwe speeltuin
De komende maanden wordt ook een nieuwe speeltuin op het park aangelegd zodat de ouders samen met hun kinderen naar het park kunnen komen. "Met de aanleg van de twee extra padelbanen en speeltuin zit TVV aan de grenzen van haar park en kan er niet verder worden uitgebreid. Hierop had het bestuur van TVV al geanticipeerd en is ongeveer drie jaar geleden al met de wethouder en manager Vastgoed in gesprek gegaan over de sloop van het voormalig TCV paviljoen", licht Warmoeskerken toe. "Hiertoe zijn door de gemeente verscheidene keren toezegging gedaan dat de sloop gerealiseerd zou worden en de grond eventueel bij ons park gevoegd zou gaan worden. Helaas blijken deze plannen nu mogelijk in gevaar te komen door gewijzigde plannen."

Opening
De officiële opening van de nieuwe padelbanen zal samen met de lustrumactiviteiten ter ere van vijfjarig bestaan van TVV op 4 september worden gehouden. Uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug