Luister
Live
19 april 2021 - 16:05
Deel dit artikel:

Activiteiten zorgen voor nieuwe leden bij RKVV Dommelen

Dit voetbalseizoen heeft de jeugdopleiding van RKVV Dommelen allerminst stilgezeten. Waar de senioren (helaas) niet of aangepast mochten voetballen, zijn alle jeugdteams van Dommelen wekelijks drie keer actief gebleven. Naast de twee trainingen per week, is er iedere zaterdag een programma voor alle jeugdteams. Dit resulteerde in een vol sportpark ’t Heike, iedere zaterdag opnieuw en diverse aanmeldingen van nieuwe leden.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - RKVV Dommelen

En deze activiteiten gaan door tot einde van dit seizoen, met als doel om ieder jeugdlid en de vrijwilligers wekelijks voetbalplezier en sociale contacten met elkaar te bieden. Dit seizoen heeft dan ook bewezen dat RKVV Dommelen meer is dan alleen maar een voetbalvereniging.

Het seizoen loopt voor de huidige teams door tot en met de maand juni. "De trainingen in de komende maanden zijn niet alleen toegankelijk voor onze leden, ook niet-leden zijn van harte welkom. Kinderen die willen proberen of voetballen bij onze vereniging bij hun past, trainen mee met onze huidige teams (vanaf 7 jaar) of op zaterdagen met onze jongste talenten, de mini’s. (tot en met 6 jaar)", zegt RKVV Dommelen. Aanmelden of meer informatie over deze kennismaking kan via de website rkvvdommelen.nl/kennismaken.

Aanmelden nieuwe leden
Spelers of speelsters die volgend seizoen bij Dommelen willen komen voetballen en ingedeeld willen worden in een 1e team van een categorie, verzoekt de club zich zo snel als mogelijk te melden. De insteek van RKVV Dommelen is dat nieuwe spelers altijd vooraf (vrijblijvend) meetrainen. Enerzijds voor de speler en ouders om zelf kennis te maken met de vereniging, anderzijds voor de vereniging om een beeld te krijgen. Bij interesse, graag contact opnemen met Maarten de Backer via ho@rkvvdommelen.nl. Uiteraard kan je ook altijd contact opnemen voor andere vragen over specifiek de indelingen of RKVV Dommelen in het algemeen.

Stichting Leergeld
RKVV Dommelen en Stichting Leergeld willen sociale uitsluiting voorkomen door kinderen te stimuleren mee te doen met activiteiten op het gebied van sport, cultuur en educatie, ingeval dit financieel voor hen niet haalbaar is. Ouders kunnen dus een beroep doen op Stichting Leergeld als zij financieel niet in staat zijn dit voor hun kinderen te regelen. Aanvragen zijn mogelijk voor kinderen van 4 tot 18 jaar. RKVV Dommelen ondersteunt dit van harte en benadrukt met de samenwerking het belang dat alle kinderen, ongeacht afkomst of achtergrond, moeten kunnen voetballen bij RKVV Dommelen. Uiteraard gaat de vereniging vertrouwelijk met deze gegevens om. Meer informatie vind je op de website van RKVV Dommelen, onder het kopje ‘Ledenadministratie’.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug