Luister
Live
24 april 2021 - 11:09
Deel dit artikel:

Meidenvoetbalmiddag levert SV Valkenswaard aantal enthousiaste nieuwe leden op

Voetbalmeiden bij SV Valkenswaard, dat is niet nieuw. Er speelt al een groot aantal meisjes bij de Bosuilen. Ze zullen niet allemaal even goed worden als international Daniëlle van de Donk, erelid van de club en international van het Nederlandse vrouwenteam, maar plezier in het spelletje hebben ze allemaal en iedereen ontwikkelt zich onder leiding van de enthousiaste coaches tot een betere speelster.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - SV Valkenswaard

Het was afgelopen zaterdag heel druk bij de meidenvoetbalmiddag, georganiseerd door SV Valkenswaard. En na afloop meldde zich direct een aantal meiden aan om deel te gaan nemen aan de proeftrainingen. Dat zegt natuurlijk genoeg over het slagen van het evenement.

Meer dan zeventig meiden genoten, onder begeleiding van de coaches, van de spelvormen en wedstrijdjes. En natuurlijk was er gezorgd voor een spelattractie en voor een lekker drankje en heerlijk hapje.

Het meidenvoetbal is ontzettend populair en misschien heb jij ook zin om een keer mee te trainen. Laat dat dan snel weten via info@sv-valkenswaard.nl

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug