Luister
Live
24 april 2021 - 16:17
Deel dit artikel:

Valkenswaard denkt massaal mee over toekomst Eurocircuit: 'Het loopt storm'

"Het loopt storm beste inwoners!", zegt gemeente Valkenswaard op hun site. Het animo om de vragenlijst over de toekomst van het Eurocircuit in te vullen, is groot. "Waarvoor onze grote dank." Behoor je tot de drieduizend inwoners die de brief met speciale code thuis heeft ontvangen en heb je de lijst nog niet ingevuld, dan kan dat online nog uiterlijk tot zondag 2 mei.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Evert Meijs

Ga naar de vragenlijst Eurocircuit

Het is belangrijk dat inwoners die tot de steekproef behoren, zoveel mogelijk de enquête invullen. Dan krijgt de gemeente een zo representatief mogelijk beeld hoe de gemiddelde inwoner over de toekomst van het Eurocircuit denkt. Een papieren vragenlijst invullen gaat niet meer omdat dat teveel tijd vraagt om nog te verwerken.

Meedoen
Heb je de oproep gemist? Behoor je niet tot de drieduizend geselecteerden en wil je heel graag toch je mening geven? Dan kun je via een e-mail aan toekomsteurocircuit@valkenswaard.nl een speciale code aanvragen.

Let op: geef meteen je volledige postcode door, dan ontvang je direct de speciale toegangscode. Vraag voor uiterlijk vrijdag 30 april 17.00 uur deze code aan. De uitkomsten van het groot aantal extra respondenten wordt in een apart overzicht weergegeven, naast de steekproef.

Half mei wordt het enquêterapport door het onderzoeksbureau Het PON & Telos opgeleverd. Het enquêterapport is objectief en onafhankelijk.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug