Luister
Live
30 april 2021 - 06:15
Deel dit artikel:

Deze vette video laat zien hoe leuk voetballen bij RKVV Dommelen is | VIDEO

Door corona vindt RKVV Dommelen lastiger nieuwe jonge leden. Daarom hebben ze een hele gave video uitgebracht waarin te zien is hoe leuk voetballen bij deze club is. De video zie je hieronder.

valkenswaard24 / Redactie

Normaal is het zo dat de ouders langs de lijn hun toekomstige Messi’s en Ronaldo’s kunnen aanschouwen en aanmoedigen, maar helaas is dat sinds corona niet meer mogelijk. De ouders mogen niet verder komen dan de poort van RKVV Dommelen. "Door deze beperking weten dus ook minder ‘nieuwe beloften’ sportpark ’t Heike te vinden", zegt een van de trainers. "Uiteraard zeer begrijpelijk want je laat je kind van 5 niet zomaar op een sportpark achter bij vreemden zonder te weten wat er gebeurt."

Promofilmpje
De vaders en trainers van de beloften hebben gezocht naar een manier om ouders te laten zien hoe trainingen eruit zien en wellicht nieuwe voetballertjes te enthousiasmeren om een keer mee te komen doen. Het resultaat van deze zoektocht is een promofilmpje geworden waarin het hele verloop van een minitraining is vastgelegd. Check het hieronder.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug