Luister
muziek
6 mei 2021 - 11:26
Deel dit artikel:

In mei kunnen ook niet-leden meetrainen bij jeugdteams van De Valk

De evenementencommissie van VV De Valk is druk doende allerlei festiviteiten te organiseren voor onze junioren en senioren. Maar ook voor de niet-leden zijn vele activiteiten toegankelijk.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - VV De Valk
Advertentie

Zo hielden ze onlangs hun Paasspeurtocht op 3 april voor de jongste jeugd. Liefst 75 kinderen maakten onder leiding van 23 begeleiders en begeleidsters een leuke wandeling met opdrachten door een gedeelte van Valkenswaard. Op diverse posten onderweg moesten opdrachten uitgevoerd worden. Daar kon elke keer een letter verdiend worden, die nodig was om een slogan te kunnen maken. Na afloop van de tocht kregen de kinderen uit handen van voorzitter Corné Maas een fijne paasversnapering mee als een fijne afsluiting van deze gezellige en geslaagde puzzeltocht.

Inmiddels heeft de (Online)QuizNight alweer plaatsgevonden en richten we het vizier op een volgende activiteit namelijk de mogelijkheid voor niet-leden om kennis te maken met en mee te doen aan onze open trainingsavonden die in mei gehouden worden voor kinderen en de oudere jeugd.

Trainingsavonden
Voor de jeugd is er in deze coronatijd niet veel mogelijk. Gelukkig kan er wel gesport worden in de buitenlucht. De Valk gaat daarom in de maand mei op 4 dinsdagen en woensdagen open trainingingsavonden organiseren voor de jeugd om hun zo de mogelijkheid te bieden om van het voetbalspelletje te proeven.

Alle jongens en meisjes tot en met de leeftijd van 12 jaar zijn op de woensdagen 5, 12, 19 en 26 mei van harte welkom op het Valkennest om mee te trainen met onze jeugdteams. Voor de jeugd van 13 tot en met 19 jaar zijn de open trainingen op de dinsdagen 4, 11, 18 en 25 mei. Je kunt ook informatie vinden op de website vvdevalk.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie