Luister
muziek
24 mei 2021 - 16:05
Deel dit artikel:

RKVV Dommelen 4 deelt uit aan kleine kampioenen

Nu Nederland in de ban raakt van het EK Voetbal, worden hier in Valkenswaard en Dommelen al kampioenen in het zonnetje gezet. Kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken vanwege ziekte, een beperking of een andere situatie, worden verrast door RKVV Dommelen 4 met speciale voetbalitems.

valkenswaard24
  / Bernice Dings
  • Beeld - Bernice Dings
Advertentie

Marco Sterken en Maarten van de Dungen hebben de afgelopen tijd onder andere voor Aiden, die uit de hoogslaper was gevallen en daardoor zijn arm brak, een wel heel speciaal filmpje opgenomen met PSV-speler Cody Gakpo.

In februari kreeg Damian een tenue van de Engelse ploeg Swansea City, met een camouflage-detail, omdat hij naast voetbal ook helemaal gek is van legerspullen. Samen met Marco poseert hij trots op de foto.
Maar niet alleen voetbaltenues, ook andere spullen zoals ballen en handdoeken worden aangeboden op social media. Zo won Damians moeder voor haar zoon een supergrote handdoek van PSV.

Als je voor deze kampioenen nog interessante spullen hebt of op een andere manier wil steunen, neem dan contact op met Marco Sterken via dommelen4.begeleiding@outlook.com.

Grote kampioenen
Vóór corona organiseerde Dommelen 4 uitwisselingswedstrijden met de Belgische voetbalclub Racing Strijpen. Een gezellige match, die zo thuis zou passen in de succesvolle tv-serie FC De Kampioenen. Het is de wens van Marco en zijn ploeggenoten om daar een terugkerend evenement van te maken.

T-shirts verzamelen is een persoonlijke hobby van Marco Sterken. Op de Facebookpagina van Dommelen 4 worden vele gesigneerde shirts geveild voor het goede doel. Zowel van nationale als internationale teams. Dus wie een shirt wil van zijn of haar favoriete team of speler, neemt een kijkje op de site. Daar zit vast een origineel cadeau tussen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie