Luister
Live
28 mei 2021 - 14:15
Deel dit artikel:

Warmlopen voor EK met voetbaldag bij VV De Valk

In juni 2021 start het Europees Kampioenschap Voetbal. Daaraan gekoppeld organiseert de KNVB de Nationale Voetbaldag op zaterdag 12 juni. VV De Valk doet hieraan mee. Naast een goede pot voetbal is de vereniging ook een plek van ontmoeting en bron van verbinding. Het wordt een superleuke voetbaldag voor jong en oud, voor leden en niet-leden.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - VV De Valk

Er wordt gestart met een gezamenlijke warming-up waar alle deelnemende clubs in Nederland aan meedoen. Daarna is er voor de jeugd een voetbalclinic, gegeven door Luukies Voetbalschool en wordt er lekker gevoetbald tijdens een klein toernooi in de EK-sfeer.

De ontmoeting tussen jong en oud vindt plaats tijdens een gezamenlijke picknick, als afsluiting voor de deelnemers aan het ochtendprogramma en als start voor het middagprogramma.

60-plus
De middag staat in het teken van de 60-plus-senioren. Bij De Valk voetbalt al geruime tijd een team van 60-plus op een veld met aangepaste afmetingen. Zij spelen niet het 'walking soccer' maar wel een spelvorm op een voor hun leeftijd aangepaste manier. Dit betekent onder andere dat slidings en fysiek contact niet zijn toegestaan. Het komt niet zozeer aan op snelheid maar meer op techniek en inzicht. Zeker het sociale aspect is hier heel belangrijk en komt vooral na de training ook aan bod tijdens een gezellige kop koffie of een verfrissend biertje.

Wil je daar ook eens mee kennismaken, dan ben je van harte welkom. Om alles in goede banen te leiden tijdens deze voetbaldag is inschrijving gewenst en dat kan via de site van VV De Valk. Inschrijven graag voor 6 juni en deelname is gratis.

Programma
09.30 – 12.00 uur: jeugd van 4 tot en met 12 jaar
12.00 – 13.00 uur: picknick voor de jeugd en 60-plus
13.00 – 15.00 uur: 60-plus-voetbal

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug