Luister
Live
26 september 2021 - 05:59
Deel dit artikel:

VV De Valk komt met FIFA-toernooi met e-sporter Dennis Verhoeven van PSV

VV De Valk organiseert een FIFA 22-toernooi. Daar zal Nederlands kampioen FIFA, Dennis Verhoeven van PSV, ook bij aanwezig zijn. Deelnemers kunnen een potje tegen hem spelen.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 16 oktober. Het event start om 14.15 uur.

Iedereen, ook niet-Valk-leden, mogen zich vanaf 8 jaar inschrijven. Er wordt gebruikgemaakt van twee leeftijdscategorieën: 8 tot en met 12 jaar en van 13 jaar of ouder. Er zijn allerlei prijzen te winnen, met onder andere bekers en originele gesigneerde PSV-attributen.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Evert Meijs / VV De Valk

Ben je misschien niet zo goed, doe dan ook mee, want het wordt vooral een hele gezellige, sportieve middag in de kantine van De Valk. Deelname is gratis. Je speelt individueel een aantal wedstrijden in een poule, waarna vervolgwedstrijden worden gespeeld voor winnaars en verliezers.

Aanmelden

Let op: Inschrijvingen zijn beperkt, dus vol is vol. Na de inschrijfperiode hoor je of je wel of niet met het toernooi kan deelnemen. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Zorg dat je in vorm bent en schrijf je vóór 1 oktober 2021 in door het inschrijfformulier op de Valk. Klik daarvoor HIER. Heb je nog vragen of opmerkingen, richt je dan tot Tijs Rademakers, met een mail naar tijs.rademakers@gmail.com of Freek van Laarhoven via 06-51384969.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug