Luister
Live
22 november 2021 - 05:59
Deel dit artikel:

RKVV Dommelen keert terug met worstenbroodjesactie

RKVV Dommelen organiseert, net als in 2020, een worstenbroodjesactie samen met partner Bakkerij Van Heeswijk. Door deze actie, waarbij iedereen worstenbroodjes mag bestellen, kan je met de feestdagen genieten van de lekkerste worstenbroodjes en RKVV Dommelen steunen.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Evert Meijs

De worstenbroodjes (per zakje van zes stuks) zijn online te bestellen via de website rkvvdommelen.nl/worstenbrood. Bestellen kan tot en met zondag 12 december. De bestellingen mogen dan op zaterdag 18 december tussen 10.00 en 13.00 uur afgehaald worden op sportpark ’t Heike in Dommelen.

Bedrijfsbestelling of bestelling sponsoren

Wil je de worstenbroodjes warm geleverd hebben bij jouw bedrijf, een grotere bestelling doen voor je bedrijf, vereniging of organisatie of voor iemand anders? Stuur dan een mail naar worstenbrood@rkvvdommelen.nl en RKVV Dommelen neemt contact met je op. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om iedereen van worstenbrood te laten genieten. Ook voor andere vragen of verzoeken kan je contact opnemen via bovenstaand mailadres.

Bakkerij Van Heeswijk

De samenwerking met Bakkerij Van Heeswijk, gevestigd in Winkelhart De Belleman, is een samenwerking die al jaren loopt. Als sponsor en partner van RKVV Dommelen zijn beide partijen al lange tijd aan elkaar verbonden. De samenwerking is onderdeel van de activatie van RKVV Dommelen om de leden, vrijwilligers, ouders, sponsoren en supporters zoveel als mogelijk lokaal te laten kopen en zo de lokale ondernemers te steunen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug